Çpo ndodh sot me rrjetet sociale?

0
140

Çpo ndodh sot me rrjetet sociale?A janë shqetësuese orët e shumta të kaluara në rrjetet sociale si facebook,instagram e shumë të tjera apo është vendi i duhur i kalimit të kohës!?
Një pjesë e madhe e njerzimit kalonë orë të pafundme në rrjetet sociale,duke harruar kështu edhe kujdesin ndaj vetes në atë ç’ka përbën jetesën e njeriut. Shumë të rinj sot e shohin si një shpëtues apo qetësues të gjëndjes monotone apo papunsisë përdorimin e internetit apo aparatëve celular,ndërsa një pjesë tjetër e shohin si një mjet komunikimi dhe ndërlidhës me njerzit e tyre të afërm që nuk i shohin prej vitesh.Ajo ç’ka është shqetësuese është fakti se ky fenomen është kthyer në një sëmundje vrasëse për kohën,pasi koha është gjëja më e ç’muar dhe nuk kthehet pas.

Përgati Anila Ahmataj

Lërrë një Përgjigje

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu