Vepra të tilla janë jetësore dhe janë një ndihmë…

0
321

Një Qytezë Provinciale

Një investim në qëndrën shëndetsore Brataj nga Shoqata ” Gjysëm Hëna e Kuqe” nga Emiratet e Bashkuara, me mbeshtetjen e ministrisë së shëndetësisë si dhe pushtetin vendor.
Vjen ky investim si kerkesë e nevojshmërisë të këtij komuniteti por edhe si kërkesë e drejtorisë së shëndetit rajonal.
Sipas mjekes së kësaj qëndre Znj.Afërdita Metaj e cila punon me përkushtim prej vitesh në këtë qëndër nuk mungon lista standarte e pajisjeve mjekësore,si dhe lista e barnave.
Vepra të tilla janë jetësore dhe janë një ndihmë jetësore jo vetëm për këtë fshat por edhe gjithë fshatrat përrreth.
Kjo do të jetë një qëndër në shërbim të 15 fshatrave dhe 9000 banorëve,statistikë kjo e cila është evidentuar nga vet mua pasi punojë në këtë zonë prej katër vitesh.
Jo vetëm unë por çdo individ që hyn brenda këtij spitali realizon brenda vetes një statistikë ku ishim dhe ku jemi.

Përgatiti Anila Ahmataj.

 

Lërrë një Përgjigje

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu