Midis dhimbjes dhe Trishtimit…

0
316

Midis dhimbjes dhe Trishtimit

Shqipëtari nga natyra është një shpirt gjenetikisht i ndjeshëm,por një vend edhe i varfër shpirtëror,vuajtja konsiderohet një ndjenjë e thell shpirtërore por ajo bëhet ende më e thellë nëse nuk përkrahet nga njërëz të cilët i konsiderojmë të afërm në shpirt.At’herë ky është një virus i një gjëndjeje të rënduar psikologjike dhe shpirtërore.
Shëndeti dhe lumturia janë dy objektivat e jetës.Të shohësh me vëmendje kulturën shpirtërore dhe sociale të një shteti arrin të nxjerrësh thelbin e një jete të ndërlikuar apo të thjesht dhe modeste.
Ndodhitë e fundit në këtë vend na kanë bërë të ndrojtur dhe të fshehtë si popull,nga ku kjo fshehtësi mbart në vetvete veset e mira dhe të këqija të cilat lënë gjurmë kudo.Vrasje,vetvrasje,kanosje,tritol,gjak,humbje jete dhe mjaft të tjera kanë prekur familjet shqiptare dhe kanë tronditur rëndë mbar opinionin publik.Do të kërkoja një sensibilizim për të gjithë ata/ato që ju lind apo krijohet e drejta për të mbrojtur qoft edhe me një argument atë ç’ka dikush tjetër e quan gabim.

Përgatiti Anila Ahmataj

Lërrë një Përgjigje

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu