Zv.Ministria theksoi se, po punohet për ngritjen e Policisë Mjedisore. Çdokush që bën krim mjedisor do të penalizohet edhe me gjobe…

0
345

Në kuadër të Aksionit Kombëtar, Zv.M e Mjedisit, Kreu i Bashkisë së Vlorës si dhe një grup shoqatash, kanë zhvilluar ditën e sotme fushatën për pastrimin e mbetjeve.Nisur nga situata në terren Zv.Ministria theksoi se, po punohet për ngritjen e Policisë Mjedisore. Çdokush që bën krim mjedisor do të penalizohet edhe me gjobe.

Lërrë një Përgjigje

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu